Skip to main content

Projectontwikkelaar gezocht voor vastgoedprojecten met een voorbeeldfunctie (medior/senior)

32-40 uur, werkplaats Diemen

1. Wie zoeken we?

Ben jij een gedreven medior of senior projectontwikkelaar die het graag net even anders doet, en betekenisvolle vastgoedprojecten wil realiseren voor een mooiere en weerbaardere stad? Dan is Wijngaarde & Partners op zoek naar jou! 

Als projectontwikkelaar ben je (mede)verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van diverse commerciële en culturele vastgoedprojecten. Je bent vanaf de initiatieffase betrokken bij de planvorming en borgt daarmee het gestelde budget, de gewenste kwaliteit en tijd. Je werkt samen met het projectteam en (bouw)partners om de beste resultaten te bereiken. 

Bij Wijngaarde & Partners werk je in een jong team aan uitdagende en diverse projecten die vragen om een flexibele aanpak.

2. Waar ga je aan werken?

Wij realiseren plekken met boeiende programmering die mensen trekken en waar mensen graag verblijven. Daarnaast zijn wij continu bezig met het versterken van de stadse economie en het creëren van extra waarde voor de belegger.

Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten onder andere het uitwerken van vastgoedconcepten, het identificeren en beheersen van risico’s, en het structureren van het ontwikkelingsproces met bijbehorende businesscase, planning en projectteam. Ben jij enthousiast over de ontwikkeling en het effect van vastgoedprojecten op de stad en heb je de juiste tools om deze rol optimaal in te vullen, lees dan verder!

Voorbeelden van projecten waar jij mogelijk aan gaat werken:

 • Boulevard of Circular Dreams: Een project om een circulair ambachtscentrum te combineren met een broedplaats, locatietheater, ateliers, horeca en showrooms;
 • Campusontwikkeling: Een internationale studentencampus op een te herontwikkelen locatie, in het centrum van een grote stad;
 • Circulair watersportcentrum: De ontwikkeling van een recreatiehaven tot ecologisch leisurecentrum gericht op duurzame (water)sporten en recreatie. Gecombineerd met een strategie om de ecologie te versterken.

3. Wat heb je nodig?

 Ben jij de ideale kandidaat voor de functie als projectontwikkelaar? Dan ben je gedreven, creatief en wil betekenis geven. Je krijgt dit voor elkaar met jouw uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden, en voldoet daarnaast aan de volgende punten: 

 • Een hbo/wo diploma in een relevante opleiding;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in project- en/of conceptontwikkeling;
 • Affiniteit met duurzaamheid, circulariteit en/of de creatieve sector;
 • Een proactieve en zelfstandige werkhouding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

4. Wat bieden wij?

Ons gezellige kantoor in een winkelstraat in Diemen, tegen de rand van Amsterdam, biedt een uitzonderlijk creatieve en innovatieve werkomgeving waar veel vrijheid is voor het uitwerken van jouw ideeën en ambities. Tuurlijk bieden we je ook het volgende: 

 • Marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Bijdragen aan een mooiere en leefbare stad door onze inspirerende klanten en projecten;
 • Werken voor toonaangevende klanten uit diverse sectoren, zoals RoyalHaskoningDHV, het Nationaal Holocaust Museum, AM, en het Metropole Orkest;
 • Korte lijnen binnen het bedrijf zorgen voor snel veel verantwoordelijkheid en het direct toevoegen van waarde vanuit eerdere ervaringen en opleidingen.

Als je net zo enthousiast bent als ons voor een kennismaking, of vragen hebt die je wilt stellen onder het genot van een kop koffie, neem dan contact op met Justine.

Contactgegevens:
Justine Donia Nota
+316 5897 4231
justine@wijngaarde.nl